Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RC

Pani Mala priznala na tiskovce, ze neopisovala, ale kopirovala.

1 0
možnosti
Foto

Argumentace paní Malé je jistěže zcela scestná.

Ale problém je v tom, že v posledních 20 letech "udělal" VŠ a diplom obdržel kdekdo.

Jóóó - když pak lozí do politiky - tak má problém. S obhajobou. Prvně.:-P;-)

1 0
možnosti
Foto

Ale s tím musí počítat. Kdyby Babiš nelezl do politiky, tak o Čapím hnízdě také nikdo neví.

0 0
možnosti
MG

Další krok takové dámy by nevyhnutelně byl potrestání těch viníků a při vyšší funkci a potřebě většího lesku jejich odstranění včetně fyzické likvidace. Tak moc těmhle lidem chutná

0 0
možnosti
NS

Čau lidi. Jsem trestně stíhaný a povedu ministerstvo spravedlnosti. Nekecáme, makáme

7 0
možnosti
MV

Už to položila. Nějak se to andrejovo království pokládá...

3 0
možnosti
Foto

No, Marku, vzhledem k tomu, že její ministerstvo bude dočasně řídit Babiš, tak to vypadá, že sehrála pouze roli "užitečného idiota" a Bureš je tam, kde potřebuje.

3 0
možnosti
Foto

Myslím, že už to konečně vzdala. Ale držela se dlouho, tak bolševicky....

6 0
možnosti
LB

Ještě odpoledne na tiskovce se tvářila hodně sveřepě; teď jsem ji zahlédla ve zprávách a měla jsem pocit, že se jí ulevilo.

2 0
možnosti
Foto

Co neberu ve vysvětlení paní Malé, tak je odvolání na změnu předpisů a pojetí plagiátu. Od nepaměti platí, že student podpisuje prohlášení, že práci vypracoval bez cizí pomocí a že uvádí všechny prameny a literaturu, které použil. Z tohoto hlediska je pani Malá křivopřísežníkem.

Ale chybou bylo zavést všeobecně zvyk rozdělit práci na teoretickou a praktickou část. Měl jsem možnost číst bakalářské a magisterské práce na totéž téma. A samozřejmě že si začnete zoufat na to, jak se málo od sebe ty jednotlivé práce liší právě v té teoretické části. Podobají se jako vejce vejci. Doporučoval bych tedy tu tzv. teorii dávat do příloh, když už má někdo potřebu tu teorii nutně uvést pro objasnění daného tématu.

2 0
možnosti
Foto

V97í56t 42C16h97a36l50u52p65a

10. 7. 2018 10:37

Tady musím reagovat. Tá tzv. teoretické části se dá nazvat jakýsi "backround". Když bude řešit diplomovou práci třeba v automotive vývoji motorů třeba vliv změny materiálů pístů na spalovací poměry, spotřebu, únavové cykly v pracovní komoře motoru, tak klasicky v teorii popíšete základní rozdělení spalovacích motorů, jeho komponent, spalovací procesy, atd..Ale GRO Vaší práce bude spočívat právě v té experimentální části, kde uvedete různé výpočty, simulace, analýzy, grafy a z toho vyplývající závěry. Nicméně ta práce by měla být srozumitelná i laikovi, proto ta teorie. Samozřejmě, že tu teorii každý opíše ze skript či učebnic doplněnou o nějaké aktuální poznatky z výzkumu, vývoje atd...

1 0
možnosti
PK

,,fajn,že zmizí, jen dotaz..kdo je Richard Nedvěd?

4 0
možnosti
PL

Ta Malá je už od pohledu velký chachar.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS