Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-).......Právě to poslouchám v tv. Doufám, že o tom bude večer celých 90 minut v televizi. Za všechno může Babiš! Měl osobně, než jmenoval ministra, nebo ministryni osobně prověřit, zda jeho diplomka není trochu opsaná.

Opozice řádí.....Bělobrádek za dvě minuty......divíte se, když vláda spolupracuje s komunisty a má stíhaného premíéra? To opakoval za tu dobu sedmkrát. Když to šlo furt dokola, začal jsem to počítat.

Inu...Babiše je třeba denně osolit, začal dělat pořádek a my už se nedostaneme k lizu! !!!!!!

2 2
možnosti

Prosím, mohl byste nám vysvětlit, v čem udělal Babiš pořádek?

2 0
možnosti

Ještě by měla Akademie věd by najít diplomovou práci ing. Babiše. Bylo by škoda ji nezveřejnit- samotnou by mě zajímalo, na jaké téma psal člověk, který vyraboval z obou republik bývalého Československa tolik peněz. Nicméně, jestli se zjistí, že taky opisoval, samozřejmě hlavní podíl viny ponese Kalósek

2 0
možnosti

:-).......Nerad Vám odporuji, ale pracoval jsem s mnoha akademicky vzdělanými lidmi. V některých případech byl jejich pracovní výkon a logické myšlení velmi mizerné. Pamatujte si......diplom nedokazuje, že máte vysoké IQ. Ta vysoká se vždycky nějak ztloukla, dnes obzvláště, když VŠ přibývá geometrickou řadou, protože titul bude mít muset i uklízečka!

0 1
možnosti

Tak máme další měřítko úspěšného politika....nedej přírodo, aby se to masově začalo testovat i u ostatních politiků, kdo by pak tvořil parlament? Snad jen ten, kdo nemá VŠ vzdělání;-D

2 0
možnosti
Foto

Měl jsem tu příležitost vyslechnout autoritativní tvrzení, že za původnost kvalifikačních prací odpovídá vedoucí práce, nikoliv kandidát.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS