Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NS

Ještě by měla Akademie věd by najít diplomovou práci ing. Babiše. Bylo by škoda ji nezveřejnit- samotnou by mě zajímalo, na jaké téma psal člověk, který vyraboval z obou republik bývalého Československa tolik peněz. Nicméně, jestli se zjistí, že taky opisoval, samozřejmě hlavní podíl viny ponese Kalósek

2 0
možnosti
SN

:-).......Nerad Vám odporuji, ale pracoval jsem s mnoha akademicky vzdělanými lidmi. V některých případech byl jejich pracovní výkon a logické myšlení velmi mizerné. Pamatujte si......diplom nedokazuje, že máte vysoké IQ. Ta vysoká se vždycky nějak ztloukla, dnes obzvláště, když VŠ přibývá geometrickou řadou, protože titul bude mít muset i uklízečka!

0 1
možnosti
NS

Mohu se zeptat, jak přesně to myslíte. To "pracoval jsem s mnoha akademicky vzdělanými lidmi"? V jakém vztahu k nim jste byl. To m+ zajímá.

Jinak, že "diplom nedokazuje, že mátte vysoké IQ", tak to je jistě obecně známá pravda, to nemusíte opakovat. Ovšem opisování diplomové práce a pachtění se za diplomem takto nečestným způsobem, to jistě o něčem svědčí, že.

1 0
možnosti
SN

:-)..... byl jsem jejich šéf ! !!!!!!

0 0
možnosti
NS

Projevujete se dlouhodobě spíše jako byste byl jejich vrátný či řidič nebo něco takového podobného, tak proto se ptám.

1 0
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2421x
Výtvarník, literát, člověk na cestě... Více z tvorby na www.stipsky.com

Seznam rubrik