Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je super, že jsme (kromě jiného) i zemí psychiatrů! Sice je jediný zdroj informací o zdravotním stavu syna Andrej Babiš, ale kolik lidí je schopno diagnostikovat skrz televizi, to je dechberoucí! Renesanční národ! Ani jeho maminka toho nevěděla tolik, když neměla problém s tím, že by se syn s novináři bavil. Ale na vás si nepřijde!

Jinak je skvělé, že jste si nenechal pro sebe ani analýzu laika, který prošel kolem právnické fakulty. To je také moc hezká věc. Zastavte stíhání! Sice se na vyšetřování podílí ranec odborníků, kauza byla posouzena i nezávislým OLAFem, ale tady pán si o tom přečet v novinách!

;-D

Boha jeho, to je fakt síla, k čemu občas člověk sebere drzost.

8 13
možnosti

ani nemusím být psychiatr abych vyslovil svůj názor:

poté, co byl nalezen na krajnici dálnice D1, jak tam postával a choval se nepřiměřeně. Mluvil střídavě česky, anglicky, slovensky, tvrdil, že má v autě bombu, tvrdil, že je George Clooney, že je Barack Obama apod.,“ píše se dále ve zveřejněné zprávě.

Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/dokument-kauza-capi-hnizdo-andrej-babis-ml-schizofrenie-zdravi-dalnic-1kj-/domaci.aspx?c=A181122_151831_domaci_jadv

toto jednání není jednání psychicky vyrovnaného člověka

12 2
možnosti
Foto

To může být i jednání člověka, kterému někdo nasypal něco do jídla, aby dosáhl kýženého cíle, tedy prohlášení ho za nemocného.

Schizofrenie se obvykle neobjeví lusknutím prstu nebo zastavením na dálnici.

Aby bylo jasno, nejsem psychiatr, ale netroufl bych si posoudit zdravotní stav ani podle jedné z výše uvedených informací.

Mělo by dojít je skutečně nezávislému, odbornému a nikým nemonitorovanému vyšetření.

Je nabíledni, že B st. dělá vše pro to, aby vyšetřování probíhalo podle jeho not, a to je ten hlavní problém. Morální problém celé kauzy je o tom, že skutečně morální politik by prostě vystoupil, řekl jsem přesvědčen o své nevině, ale do vyřešení kauzy se stáhnu do ústraní, abych umožnil nezávislé vyšetření a nekompromitoval vládu, republiku ani vyšetřovatele. Tečka...

4 7
možnosti

Psychiatři konstatovali, že nebyl pod vlivem psychotropních látek!

6 0
možnosti

B82r95u26n69o 68Č64e65r95n54ý

23. 11. 2018 13:30

Kolik znáte politiků, kteří odstoupili kvůli vyšetřování své kauzy a po zrušení stíhání se vrátili na své místo??

6 0
možnosti
Foto

J30a70n 56H85o20r83n59í44k

24. 11. 2018 22:24

Moc ne, ale co třeba J. Čunek?

0 0
možnosti

A jiný pán se dokonce dovolává instance nejvyšší (Boha) na základě sestříhaného videa. To není sebraná drzost ale sebraná (vrozená) naivita.

0 0
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2421x
Výtvarník, literát, člověk na cestě... Více z tvorby na www.stipsky.com

Seznam rubrik