Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Chyba Vaší volby byla jinde: uvěřil jste nesmyslné (ale účinné) rétorice ANO. A zřejmě ne poprvé.

0 0
možnosti
Foto

R^politika není než boj o koryta-zájmy obyčejných lidí jsou politikům v drtivé míře naprosto ukradenéR^

0 0
možnosti
PB

P45e61t35r 76B92u49r41i55a20n

12. 12. 2018 0:31

Naprostý souhlas, díky za upřímnost a samozřejmě karma. Dovedl bych si představit zákon proti kumulování funkcí s připojeným seznamem od - do. Ovšem upřímně, ty peníze na ta úřednická místa jsou vyčleněny, budou vyplaceny a žádný politický vládnoucí subjekt nebude mít snahu je ořezávat. Takže je ve finále šumák jestli na 150 naprosto zbytečných místech bude sedět 30, anebo 80 lidí rozdrobeně. Ty náklady v řádech milionu zaplatí český a ukrajinský zedník tak jak tak.

2 0
možnosti
Foto

Téměř bezvýhradný souhlas. Zajímavé je pro mne téma toho dilematu. Za určitých okolností nepovažuji za nezodpovědně přestat se nechat dál vydírat. Být jako rukojmí jedněch nebo druhých. Pak je otázka, kdo je relevantní subjekt. Nebo kdo by relvantním mohl být, kdybychom se dokázali odtulit od těch, komu nepoučitelně zas a znovu posloužíme, abychom neposloužili podobně nevěrohodným. Abychom nebyli použiti. Takoví služebníci musejí být po volbách těm vydírajícím k ďábelskému smíchu. No dobře, tak jen k posměchu.

0 0
možnosti
Foto

No co, když jejich šéf Babiš je všech hamižníků král. Protože když miliardář podvádí kvůli mizerným padesáti melounům, tak co chtít od jeho poddaných?;-):-)

12 2
možnosti
PB

P57e38t55r 92B23u60r50i59a41n

12. 12. 2018 0:32

;-D je to tak, máte naprostou pravdu.

1 0
možnosti
MB

Nezatracuji potiku s jejími představiteli, protože jde o řemeslo. Pak postaveno na bázi delegované důvěry. Zároveň pak vycházím z předpokladu, že neexistuje politik, jehož prvotním hnacím motorem - By bylo to - Veřejné. Ani nemůže. protože před tím stojí jeho rodina a jeho případné živnostnění. To znamená, že ON vždy musí myslet na zájmy SVÉ a pak následně na to svěřené. Další problém je - A kde vzít, ty zcela nové lidi? Odkud se vynoří, ničím nezatížení a zcela čistí ? Prostě, to nejde ! ...

Pak se odehrají nekonečné příběhy - ODA, VV, Peake - Lidem. A. Babiš tomu dal nový - profi rozměr. Stačí fotomontáž a již se jede výtahem k moci. Kleslová svého času bere měsíčně 300 tis Kč v Radách - vyháží se ti za ČSSD, aby si dosedli za ANO. Vildumetzová z kabinetu tělocvikářky postoupí do kabinetu náměstkyně ministra vnitra. Z nestraničky je náhle Zelená, aby se vyprofilovala za ODS a následně u sebe vypocítila tu vnitřní potřebu se sebou PopoHnout! Podobně to zapůsobilo na Jermanovou, která v dobru půjčuje svému muži služební auto, Krnáčová s megaplatem zase opečovává naše dobro sezením v jiné Radě. Vrcholem dobra samotného je Andrej. Ten za výkon ani finanční odměnu nebere! Přesně naplňuje to výše popisované, dbá o rodinu! Žena jistí Svěřenecký fond - on zase vlny dotací. Opravdu, co se změnilo ? ... :-)

4 0
možnosti
VH

Moc se změnilo. Zlodějna se považuje za samozřejmost.

2 0
možnosti
PK

Pani poslakyně a hejtmanka je zářný příklad dnešního politika...není co dodat,je to napsané v blogu dostatečně dobřeR^

4 0
možnosti
Foto

Pro všechny poslance, senátory a ministry bych uzákonil, že každý pracovní den musí začít procházkou po Olšanských hřbitovech, aby si uvědomili, že jsou smrtelní.

1 0
možnosti
PB

P77e31t21r 83B58u43r71i31a24n

12. 12. 2018 0:33

Já bych jim dal procházku po stavbě včetně zednické snídaně z papíru a v podřepu. K tomu meltu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2421x
Výtvarník, literát, člověk na cestě... Více z tvorby na www.stipsky.com

Seznam rubrik