Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máme stále zakořeněné už od dob Rakouska-Uherska se spoléhat na osvíceného mocnáře. Dnes je tím mocnářem, pro mnoho z nás Babiš, Prymula. Víra v ně spoustu lidí zbavuje pocitu odpovědnosti a používání rozumu.

3 0
možnosti

U vlády lze důvodně očekávat, že má potřebné informace, či má nástroje na to, jak je získat. To drtivá většina občanů nemá. Úkolem vlády je pak veřejnost srozumitelným způsobem seznámit se situací a mít nějaký plán - když něco, pak něco, protože ... Tato vláda nemá vůbec nic (kromě zcela jasné informace, že nesmí zkolabovat zdravotnictví, to ale napadne každého trochu příčetného) - jen vytváří zmatky a zvětšuje nepokoj. Nejsme v situaci, kdy si každý může dělat co chce. Nějaké centrální řízení je zde nutné. Jenže tato vláda řídí zemi podle postavení hvězd, navíc ještě nahodile vybraných, nikoliv podle nějakého smysluplného plánu a dostupných fakt.

5 0
možnosti
Foto

Když už, tak už, proč není vyhlášen stav nebezpečí, ale rovnou stav nouze.

0 0
možnosti

Víte, ono když se o jakékoli problematice neví to potřebné, holt se něco jeví, jak to není. Pokud byste to potřebné věděl, sám sobě byste se musel zasmát.

Ty dojmy. které lidé napíší na blog, jsou opravdu mnohdy úsměvné.

Bylo, je a bude. Zejména dokud se lidé domnívat, že jsou odborníky na všechno.:-)

2 5
možnosti
Foto

Stačí být odborníkem na vlastní svobodu a znát základní etické principy. Od těch se pak vše odvíjí. To co se v současnosti děje, nemá obdoby. Z malého nebezpečí vytvořit obludného strašáka a uvrhnout lidi do totalitních praktiky.

6 3
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2421x
Výtvarník, literát, člověk na cestě... Více z tvorby na www.stipsky.com

Seznam rubrik