Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No, když to říkáte Vy...tak to musí být pravda.

Asi to bude tím, že tiskové oddělení vlády nesleduje zdejší blog. Jinak by na vládě věděli, že tady je na covid odborníků...jen si vybrat.

0 1
možnosti
Foto

I81v51a40n 96V67e27s73e66l55ý

8. 10. 2020 11:34

Podle mého názoru to na jaře "přepískl" a přesto lidi spolupracovali (šití roušek, ...) a co se stalo? Jen se mohl Babiš chválit před celým světem že jsme jednička. V létě se jen mluvilo o druhé vlně, ale jak to vypadá tak příprava spočívala pouze v nákupu potřebného materiálu, programování e- roušky ale posílení hygieniků se nekonalo. A teď už jim to lidé něchtějí "žrát" když jarní omezení pomohla pouze na dva letní měsíce po zrušení omezení. To si skutečně někdo ještě dnes myslí, že jedna malá zemička ve středu Evropy měla šanci stát se ostrovem v covidovém moři jako se to povedlo ostrovům ve skutečném oceánu (Nový Zéland a Tchaj wan)? Nebýt ta jarní omezení tak razantní mohli jsme dnes být jinde - třeba na úrovni dnešního Německa.

0 0
možnosti
DM

Celkově to nevidím až tak jednostranně jako autor,ale

s následujícím

Plukovník (a patrně i celá vláda) žije v mylném přesvědčení, že vlastní neschopnost a letní lenošení, kdy byla mimo jiného podceněna příprava v personálním a materiálním posílení hygienických stanic a nemocnic, lze dohnat omezováním práv a svobod občanů, a veřejnost vyplašená čísly o viru čínské chřipky vytrženými z kontextu, to bude akceptovat, a to bez diskuze, přestane zpívat a ještě tomu bude tleskat.

Zdroj: https://stipsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=758576

bezvýhradně souhlasím.

Současný stav je důsledek nekompetentnosti vlády a neschopnosti dlouhodobého plánování,což je pro současný babišův vládní tým signifikantní...

2 0
možnosti
Foto

Výtvarník, literát a člověk na cestě... Musel jsem se podívat, zajímalo by mě z jakých rád se rekrutují takoví pitom... pardon.. odborníci epidemiologové a právníci v jednom. Klobouk dolů. Přeji vám, ať vás na té cestě provází alespoň štěstí, protože rozum už se evidentně vydal cestou jinou 樂

4 2
možnosti
Foto

Tak jistě kdo jiný by měl řešit epidemii a kdo je na to větší odborník než ústavní právník.;-D

1 2
možnosti
Foto

Kdo jiný by měl řešit epidemii ??? Především ne ten, který nikdy epidemiologii nedělal, ale třeba virologové, lékaři zabývající se infekcemi, lékaři kteří se zabývají studiem vzácných nemocí ,primáři na jejíž klinikách se léčí tuberkulóza a respirační nemoci . Ti všichni mají být členy krizového štábu a společně rozhodovat podle zákona. Ne, aby jim za kritické hlasy bylo vyhrožováno a byli vyzýváni, aby mlčeli. Ne osoba, která je navázána na výrobu ochranných zdravotních pomůcek a která léta lobuje za firmu vyrábějící očkovací látky.

5 0
možnosti

Hm. Výtvarník, literát, člověk na cestě hodnotí kdo je odborník v epidemiologii a dokonce je i právním expertem.

Jen halt neví to základní. Že vše co se kdekoli ve světě děje v souvislosti s covidem, děje se proto, aby nedošlo k přetížení či dokonce ke kolapsu zdravotnictví.

Já znovu a znovu žasnu, kolik lidí postrádá už jakoukoli sebereflexi.

Nu, výtvarník, literát, člověk na cestě zjevně chodí s bolavým zubem ke kardiologovi a pokud bude muset podstoupit operaci srdce, bude odborně trvat na tom, že operaci mu musí provést zubař.

7 4
možnosti
Foto

K tomu titulku: Je

Má živnosťák na výrobu roušek a respirátorů. :-)

4 5
možnosti
PP

Zrušený. Šíříte tak trošku polopravdy. A to je možná podlejší, než vyložené lži.

2 3
možnosti
ČP

Prymula dělá, co může. I pro takové ignoranty, jako jste Vy.

10 5
možnosti
PC

"Prymula dělá, co může...." (p. Poštolka)

... Aby se co nejvíce napakoval!;-D

3 3
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2421x
Výtvarník, literát, člověk na cestě... Více z tvorby na www.stipsky.com

Seznam rubrik