Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

PES pošel leč vstanou noví PSOVÉ.

0 0
možnosti
Foto

To není tak jednoduché, řešení vlastně neexistuje, jenže to se nesmí říkat, protože Andrej sliboval, že zařídí a vyřeší úplně všechno a sám, takže on to říct nemůže a logicky to nedovolí ani svým nohsledům. Takže se pořád tváří, že všechno vyřeší, jednou se semaforem, pak se psem, pak přijde kdoví co, fungovat nebude nic. Taky hlásal, že zachránil tisíce životů a pic kozu do vazu, bezmála 10tis. zemřelých. Jsou v patové situaci a dobře jim tak. A jestli jsou hospodští ochotní revoltovat, radostně je podpořím.

1 0
možnosti

Tak to jste naivní. A která evropská vláda něco neslibovala? A co žvanil o koronaviru na jaře třeba Trump? Co žvanila na jaře třeba von Leyenová?

1 0
možnosti

Jedno nesmyslné nařízení za druhým, a už se za to ani nestydí. Zdraví lidí jsou jim u úplně zádele. Spolupodílejí se totiž na celosvětovém PLÁNU, který je pravým opakem ochrany zdraví. Tzv. hroší kůže, kterou běžně mívají cynici, je v porovnání s těmito všehoschopnými jen tenkou slupkou.

KarmaR^

2 0
možnosti

Když jsem v diskuzi vypsal ty hanlivá slovíčka jen z pouhého titulku, automaticky naskočilo, že takové sprosťárny jsou v rozporu s pravidly blogu iDnes.:-)

1 0
možnosti
Foto

Pane Havránku, jest rozdíl mezi blogem a komentářem. V blogu je toho povoleno víc, má-li to funkční význam a lépe to vystihuje obsah pojednaného.

0 0
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2421x
Výtvarník, literát, člověk na cestě... Více z tvorby na www.stipsky.com

Seznam rubrik