Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobré, ale jednu věc bych k tomu měl: neustále narážím na jedno takové nepochopení jistého zásadního faktoru; shrnul bych jej asi takto: Až konečně pochopíme, že vlády nejsou neschopné, nýbrž naopak všehoschopné, posuneme se zase o něco dál.

Hezký den všem.

1 0
možnosti

Naše postkomunistická papalášská Babišova vláda není schopna jakékoliv racionální akce, proto potřebuje totální ovládnutí naší společnosti, Babiš lže o neochotě opozice spolupracovat, uzavírá podnikání, které není třeba uzavírat, neumí poslat děti do školy za daných epidemiologických kautel... Snad toho Babiše nějak přežijeme! :-)

1 0
možnosti

A psne doktore to reseni psndemie mate jaké?

3 1
možnosti
Foto

I32v86o 41C76i31l41i82c29h

27. 2. 2021 18:36

Dobré příklady R^ Lidé by se tolik nebouřili, kdyby je to nelikvidovalo i finančně.

8 0
možnosti

KarmaR^

Je zvláštní a psychologicky zcela nepochopitelné, že na většinu lidí, tedy hlavně dospělých (!), platí pravidlo biče.

Co to však ve skutečnosti znamená? Výsledkem NENÍ uvědomělé (rozumné) chování, ale pouze slepá poslušnost - a ta NIKDY nevedla a nevede k ničemu dobrému.

Většina z nás s tím má své vlastní nepříjemné zkušenosti (rodina, škola, zaměstnání, zkušenost s totalitou), a přesto je tolik lidí, pro které z toho nevyplynulo žádné adekvátní poučení.8-o

9 0
možnosti
Foto

J40a80n 71Š13i90k

27. 2. 2021 20:20

Podobných žhavých projevů jsou plné diskuze. Stejně jako nemocnice. Poučovat všechny o svobodě je v této době velmi jednoduché a populistické. Zvlášť když člověk nenese žádnou odpovědnost a mimo plácání v diskuzích nic konkrétního pro zlepšení současné situace nedělá. Na rozdíl od zdravotníků a spousty profesí, kteří pracují už rok s vysokým nasazením. Zvláštní, že na tyto lidi si ve svých hlubokých úvahách o svobodě nikdo ani nevzpomene.

4 0
možnosti

Dobrý den. Zcela jistě jste mladý, zdravý, průbojně dravý, sebevědomý umělec, který má, oproti ostatním, hloupým, starým a nevzdělaným (více méně celkem zbytečným), zde ještě stále přežívajícím plebejcům, ten jediný potřebný přehled, nadhled a nejsprávnější názor. Gratuluji.

3 10
možnosti

Tak nějak. Ale na jeho obranu, takových lidí z tím jejich světonázorem je tu víc.

1 2
možnosti

Takže podle vás nemocnice jen předstírají, že jsou přeplněné?

3 4
možnosti

Přeplněné jsou proto, že před tím spoustu nemocnic zrušili a nechali padnout. A potom je otázka, kým jsou přeplněné ...

6 0
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2421x
Výtvarník, literát, člověk na cestě... Více z tvorby na www.stipsky.com

Seznam rubrik