Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Jadap

7. 9. 2009 22:59
Preventivně to s tím zadkem zkoušejte

Máte pravdu v tom, že je u nás více levicových voličů. Má to jednu příčinu. V r. 1945 byly zakázány pravicové strany, vznikla Národní fronta jenom s levicovými stranami, které po puči v r. 1948 kolaborovaly s komunisty. Takže na desetiletí byl zpřetrhán přirozený vývoj. Dodnes tady nebyla skutečně pravicová strana, myslím taková, která by získala mandát do Parlamentu. ODS je strana středová, na Západě by figurovala jako levicová. ČSSD s komunisty jsou extrémistické strany, ČSSD pod vlivem Paroubkova vedení, které si opravdu nezadá s papaláši před rokem 1989. To Vy asi nemůžete srovnávat vzhledem k Vašemu věku. Snad se konstituuje konzervativní pravicová strana TOP 09, uvidíme, co z toho pojde. Ale až nás po svém vítězství ČSSD a spol. dovedou k státnímu bankrotu, do té doby byste měl opravdu nacvičovat, jak si nakopat sám sobě do zadku.

0 0
možnosti
JC

medvěd brtník

7. 9. 2009 22:57
Tak mě napadá, kde budou levicoví voliči

brát, až ti pravicoví přestanou vydělávat. Ostatně na tomhle principu skončil socialismus. Všichni měli stejně a tak ti chytřejší a pracovitější prostě pracovat a vymýšlet přestávali, protože si připadali jako hlupáci. A takhle si začínají připadat všichni, co jsou schopni generovat peníze na daně. Jednou v té kapse, kde berou, na dávky nemusí nic být. Vzhledem k rychlosti zadlužování´to ani nemusí tak dlouho trvat. A co pak levicoví voliči?  

0 0
možnosti
GAP

generál Augusto Pinochet

7. 9. 2009 22:56
No, potes!

Moje prvni reakce mela byt: Zdate se, ac levicak, byt rozumny clovek. Jen mozna neverte tolik mediim a snazte se vice cist mezi radky.

To ovsem jen do te doby, nez jsem si precetl posledni odstavce, predevsim ty o dluzich. To je klasicka demagogie levice. Nadelame dluhy, no a co? A co az je bude chtit nekdo zaplatit??? A co kdyz uz nam nikdo nebude chtit pujcit??? Prosim, koukejte se dal, nez na spicku Vaseho nosu!!! :-/

0 0
možnosti
PN

Ftipnejj

7. 9. 2009 22:54
:-(

Nic jsem nepochopil :-(

0 0
možnosti
A

antizelenka

7. 9. 2009 22:41
kouzlo nechtěného

voliči pravice o nic moc nejde, jen bude mít méně nebo více, voliči levice jde o život.

Takhle krásně v kostce shrnutá levicová politika našich socialistů, tady už dlouho nebyla.

Ano voličům pravice nejde o tolik, jsou schopni a ochotni se o sebe postarat, přijdou o práci, najdou si jinou, v nejhorším můžou i podnikat sami na sebe,volič levice je ale na státě existenciálně závislý a když přijde o dávky a má se o sebe postarat je to katastrofa( nepočítám nemohoucí zdravotně či mentálně)

to je dělící čára mezi levicí a pravicí( u nás), ne ve výši výdělku nebo zaměstnání či podnikání,ale v postoji a myšlení.

0 0
možnosti

Johny_S

7. 9. 2009 22:30
Inu,

kdyby se tu tolik nekradlo a peníze neprošustrovávaly na zbytečnosti (např. na uplácení levicových voličů), prostředků pro skutečně potřebné, neboli ty, kteří podle vás "bojují o život", by bylo dost, ani by nebylo třeba zvyšovat daně. Problém je, že toho se od ČSSD nedočkáme, ta naopak peníze bude prošustrovávat ještě víc a proti krádežím a korupci bojovat nebude, protože se sama na tomto systému podílí. Proto ji volit nebudu.

0 0
možnosti
P

prying

7. 9. 2009 22:29
Silná slova.

Chlape, já ti nevím.8-o

0 0
možnosti
H

hnupobijce

7. 9. 2009 22:23
Hezke.

R^.

0 0
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2374x
Výtvarník, literát, člověk na cestě... Více z tvorby na www.stipsky.com

Seznam rubrik