Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

faceman

4. 4. 2010 17:32
Autore

nechodíte s jistým Pochem na pivo?

0 0
možnosti
AB

grizzly9992004

4. 4. 2010 17:25
Potřební

Vaše definice potřebných je docela zvláštní. Když stát na daních ožebračí malého podnikatele, či živnostníka a ten zkrachuje a musí propustit zaměstnance, je to podle vás v pořádku. Že se ten chudák ocitne kvůli tomu na pracáku a volá po penězích, jelikož se stal potřebným, tedy také. Ale co kdyby stát pomohl neožebračováním k vytváření dalších pracovních míst, aby k tomu nedocházelo? Nebylo by to snad logičtější? Zřejmě vycházíte z toho, že ti vaši "potřební" prostě pracovat nechtějí a nebudou a v rámci falešné solidarity je stát musí živit. Milý levicový aktivisto, za komunistů bylo pravidlem "kdo nepracuje ať nejí a půjde jako příživník do kriminálu"! Jenže to už asi nepamatujete. Přeji hodně výtvarných úspěchů, až nebudete mít jako OSVČ ani na barvičky!

0 0
možnosti
A

absolutus

4. 4. 2010 17:31
Re: Potřební

To je závěr příspěvku! Pěkně jste ho postrašil. A ty vaše argumenty. Např. Ale co KDYBY... nebo: Zřejmě vycházíte...Když stát ...to je podle vás v pořádku? Inu síla vašich argumentů je opravdu veliká!:-)

0 0
možnosti
A

absolutus

4. 4. 2010 17:18
Jedna vážná.

Diskuter "Karel Pipin" má pravdu. Je to trochu dlouhé. Při stylu psaní to autor dokáže zvládnout i jinak. Ale článek i přes tu délku má švih. Těším se na další.R^

0 0
možnosti
F

faceman

4. 4. 2010 17:21
Re: Jedna vážná.

Rv;-D

0 0
možnosti
OL

kocourek-černý

4. 4. 2010 17:15
Nuže

Spravný pravicový ekonom není proti zadlužení, ale pouze proti zadlužení na konsum (stejně jako rodina)  Investice pro rodinu a státní vývoj (školství, infrastruktura atd.) jsou správné a pravide podporuje. A tak bych mohl pokračovat ve kritice tohoto článku. Jinak takový Adici, v Rakousku Karlove a v Německu Hansové jsou všude.

0 0
možnosti
K

Kvetuska55

4. 4. 2010 17:57
Re: Nuže

"Zadlužení na spotřebu" - to je známá mantra zdejších pravicových diskutérů.Kdyby si  aspoň spočítali, z čeho se ten dluh skládá.Dále: "školství, infrastruktura" - další klišé neustále meldované v mdiích. Diskutér zřejmě neví, kolik peněz zkončilo v tunelech (internet do škol) nebo předražené dálnice.Co takhle mýtné Kalousko-kapšovné.A už připravuje "viněty" pro osobáky.Jsou na nic, jen když se koupí a hlavně rychle.Ani nebudu rozebírat pravicovou privatizaci,miliardy utopené v konsolidační bance a další na odkoupení špatných úvěrů bank. Stačí,když se pravice chlubí s nejnižším schodkem 20 miliard v r. 2007,který účetně zařídil pan Kalousek rozpuštěním rezerv ministerstev a zablokoval tak peníze krajům na příští rok.Kolik drobných živnostníků poškodil tím, že nedostali zaplaceno za svoji práci pro obec?Proto si myslím, že bude-li dále v této zemi dále vládnout pravice, dopadneme jako Praha po mnohaleté vládě ODS - jeden veliký tunel.

0 0
možnosti
KN

Karel Pipin

4. 4. 2010 17:13
Moc dobréé. Karma jako hrom.

Jenže pro dnešní zrychlený svět trochu delší a hlavně část pravičových voličů má soudobou mediální propagandou a strašením tak vymyté mozky, že Vám bude pouze nadávat. Diskuze z jejich strany nebude. Max. k nějakému spornému bodu a následně nechutnosti všech způsobů.

A to si nedělám iluzi o jejich schopnosti porozumět psanému textu.

Zkusil jste to nabídnout na Britské listy ?

0 0
možnosti
TMP

toliko modrý pohůnek

4. 4. 2010 17:07
Těch A'dů Sobeckých potrefených se ted' ozve!!

Ano, přesně jste trefil mentalitu pravičáčků to bude něco pravičáckého kéjhání a vy máte karmu...R^R^                         :-);-DR^

0 0
možnosti
F

faceman

4. 4. 2010 17:23
Re: Těch A'dů Sobeckých potrefených se ted' ozve!!

8-o;-D

0 0
možnosti
N

NTPT

4. 4. 2010 17:07
Jak jste prosím přišel na to

že etika solidarita humanizmus etc jsou levičácké pojmy které v morálním kodexu pravicově orientovaného člověka nemají svoje místo ?Můžete mi tento svůj  intelektuální výkon nějak  nějak ozřejmit a přiblížit ?  Apriopo,  on etika solidarita humanizmus atd měly v levicově orientovaném systému vždy prázdný obsah  OPIA PRO MASY..

0 0
možnosti
A

absolutus

4. 4. 2010 17:11
Re: Jak jste prosím přišel na to

Už jste si ti vysvětlil sám. Správně! Prázdný obsah!:-)

0 0
možnosti
VF

HenryVIII

4. 4. 2010 16:58
Samé nesmysly.

1)  U nás se za operaci platí? Ledaže by ta matka neměla ani těch šedesát korun na pobyt v nemocnici. Možná umře, ale smíchem, až si přečte ten Váš blábol.

2) Téměř 600 000 tisíc nezaměstnaných bylo i za vlády Paroubka, a to nebyla krize. Za vlády Topolánka se nezaměstnanost snížila, stoupá až teď.

3) Regulační poplatky jsou druhem solidarity, kterou se tak oháníte. A nesype to lékařům, ale zdravotním pojišťovnám, čili to jde do systému zdravotnictví. Oni totiž lékaři dostanou od pojišťovny zaplaceno právě o ty regulační poplatky méně.

0 0
možnosti
VT

vatty

4. 4. 2010 16:54
Jste úplně mimo.

Na babičku by si Áda určitě půjčil. To je jako by stát postihla nějaká přírodní katastrofa (třeba povodně). Taky by si Áda klidně půjčil na školné, to je investice do vzdělání. Nebo by si vzal hypotéku na stavbu rodinného domu. Určitě by si nepůjčoval na nákladné zahraniční dovolené a další životní nadstandart. Prostě by si řekl, když si na to zatím nevydělám, tak se kvůli tomu nebudu zadlužovat. Jinak píšete o pravicové nenávisti a frustrovanosti, ale váš blog je plný té levicové.

0 0
možnosti
A

absolutus

4. 4. 2010 16:50
Tak to teda ne II.

Citace: voliče ČSSD je třeba nakopat do p... a nechat zavřít...konec citace. Vždyť toto je ten správný demokratický názor. Na konferenci ODS jeden modrý marťan říkal:

když 90% lidí odvezeme z ČR na Mars, tak tu bude demokracie. Protože kdo má jiný názor než MY moudří modří, je určitě komunista a patří zavřít!:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2421x
Výtvarník, literát, člověk na cestě... Více z tvorby na www.stipsky.com

Seznam rubrik