Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

A25l41e92s 93H94r15y61c

4. 12. 2016 14:31

Umělci mají asi jiná morální kritéria....RvRvRv

0 0
možnosti
Foto

Tady nejde o to jestli lépe vybírat daně, ale o to jak to udělat. On vás smích přejde až nás očipujou pod sankcí půl miliónu korun, omezí právo shromažďovací jako v Polsku atd. atd. Vracíme se k centrálně řízené ekonomice, kdy babiš a dalších řekněme 5 finančních skupin po uzavření kartelových dohod bude vlastnit republiku. Nasadit takovéto šmírovací represe kvůli několika promile veřejných financí hodně smrdí. Je smutné, že zrovna vám nedochází co se děje.

6 2
možnosti
PD

Babiš - obviňují mne, že likviduji drobné živnostníky, ale to vůbec není pravda. Drobné živnostníky naše hnutí naopak všemožně podporuje - např. po novém roce míří do sněmovny náš další návrh - před každým hostincem či obchodem bude muset být nejméně 10 parkovacích míst, z toho 3 invalidní. Tím se dále narovná podnikatelské prostředí už tak pokřivené různými dotacemi, které by bylo nejlépe zrušit.

3 0
možnosti
Foto

A58l51e26š 41P80r71a28g67e12r

4. 12. 2016 15:21

Bohatí mohou vydělat, chudí ať jdou k čertu.

2 1
možnosti
Foto

♣ V zemi devastované komunismem si stát nadále myslí, že soukromý majetek je jeho majetkem a patří to tak nějak zase všem.

♣ V zemi, kde ani více jak 50% daně nestačí.

♣ V zemi, kde stát prožírá stovky miliard a ani to mu nestačí a zadlužuje naše děti i vnoučata, aniž bychom se tomu mohli reálně bránit.

♣ V zemi, kde si z vybraných daní dělají politici nástroje politické korupce.

♣ V zemi, kde se okrádají ti nejchudší a ukořistěné peníze se dávají cizím, bohatým firmám.

♣ V zemi, kde stát programově a jen z politických důvodů ničí ekonomiku. A tak bych mohl pokračovat ještě dlouho.

♣ V takové zemi je každá koruna zachráněná před státem nejlepší korunou. A i z té si stejně stát velký kus ukousne.

17 0
možnosti
RH

Jde tady o snahu vybrat z lidí víc peněz pro oligarchy napojené na státní rozpočet. Není pravda, že se vyberou daně z neplatičů, ti maximálně zdraží a přenesou zátěž na zákazníka. Takže výsledkem je: Zdražení, zhoršení dostupnosti, větší zdanění občanů...

11 2
možnosti
DB

není třeba na konci článku urážet...proč jste to udělal? jak se budete chovat, když někdo se takto vyjádří o vás?....

a krom toho to vidím tak jak jsme již několikrát napsal, že morálka placení daní má dvě strany....1) stranu platiče či neplatiče daní a 2) stranu utráceče daní...a pokud je povoleno utrácet bezuzdně a beztrestně pak je nutné povolit i neplatit daně...a pokud chceme aby lidé daně platili.....stačí,, aby ti nahoře neutráceli zbytečně...tedy i naše daně necpali do kapes....

naprostá většina lidí přestane reptat proti daním a přestane podvádět, když uvidí,, že ti nahoře také nepodvádí ....a že se za jejich peníze děje v republice něco pozitivního....lepší školství, lepší zdravotnictví, lepší silnice, vyšší platy, zdravější potraviny,, čistý vzduch, čistá voda, a když nebudeme muset platit vodné a stočné do cizích zemí..ale sami sobě..... a tak dále.....

16 0
možnosti
Foto

Jenže státní socialismus nemůže fungovat tak jak si ho vy dovedete představit. Proto rekonstruovat a zefektivnit vládní utrácení nejde. Proto musíme hledat jiný způsob a jiný způsob je drasticky omezit okrádání lidí formou daní a privatizace všech státních služeb.

1 1
možnosti
AL

Jestli tomu dobře rozumím, tak člověk, který poctivě podniká v malé hospůdce na vsi, podle Vás si nezaslouží úctu a pochopení, protože nedokáže vytisknout úhlednou účtenku ??? Nebudete mě asi věřit, ale my všichni jsme tam chodili na dobré pivo jako křen a vynikající jídlo...!!!

7 1
možnosti
Foto

J91i41ř67í 72L84i89b80e13r

4. 12. 2016 12:46

Tohle je na antikarmu... :-(

12 2
možnosti

Za těch proklamovaných 18 mld. bude možno postavit 360 Čapích hnízd....

8 4
možnosti
Foto

Zkuste si v nadpise předchozího článku dosadit místo prezidenta ministra financí a místo prezidentského úřadu stát. A možná potom i pochopíte.

1 0
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2421x
Výtvarník, literát, člověk na cestě... Více z tvorby na www.stipsky.com

Seznam rubrik