Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AB

A65d14a48m 39B34í36l23e32k

13. 7. 2018 14:34

před jeho prvními volbami vyluxoval (naivní) voliče pravice s rétorikou pro podnikatele, snížení daní a byrokracie atd. Prostě klasický pravičák :-P Teď to udělal levici a je z něj klasický levičák... s podporou bolševika a socialistů v agónii. Příště řekne, že je mimozemšťan, jeho stádečko zabečí a vhodí do urny koblihu.

0 0
možnosti
FN

Podle mě je to úplně fuk, pravičák - levičák, V EU vládnou většinou levicové strany, stejně jako u nás doteď. Poslední pravicovou stranou byla Klausova ODS do konce devadesátých let.

0 0
možnosti
KK

Označit Babiše jako někoho kdo má svoje chyby, je jako označit Klementa Gottwalda, že má svoje chyby.

Oba jsou ze stejného hnízda. :-/

3 1
možnosti
ES

Vy jste asi také ve škole opisoval co?A co si zajít k lékaři.Moc by jste to potřeboval.

0 0
možnosti
VM

V článku, který z části není špatný, mi ale chybí úvaha na téma, že nikomu dnes nevadí trestně stíhaný premiér (v tom bude možná těžiště povolebního postoje ODS, než u trapného EET, kde mimochodem zatím nikdo neukázal přínos oněch 18 miliard).

0 0
možnosti
Foto

I kdyby EET přineslo jen jen jednu miliardu, bude to svědčit o tom, že drbani dosud pro děravá pravidla ohledně daní, ročně podváděli a okrádali stát minimálně o tu jednu miliardu...

0 0
možnosti
MS

Spatřovat dobrou politiku v připuštění KSČM k moci se mi jeví jako hodně uhozené. :-/

1 0
možnosti
ES

No a co? Není to snad parlamentní strana kterou zvolili občané ČR??Měli ji zrušit hned po revoluci,ale to politici vč.Havla nechtěli.Tak teď ji musíme brát jako každou jinou stranu.

1 0
možnosti
JM

J84i97ř43í 30M25a22r90e13k

13. 7. 2018 10:03

Andrej Babiš si KOUPIL zkoušku z politiky a znovu ukázal, jaký je OLIGARGA.

6 0
možnosti
Foto

Ač jsem zapřísáhlý nepřítel velmi nedůvěryhodného, justičně a zejména lidsky zcela nepřijatelného premiéra, jehož za "nezištné" pomoci všech vládních stran od roku 1993 do r. 2013 dostala k velkým penězům a vlivu právě ta divoká léta a jeho bezcharakterní přístup k životu a morálním hodnotám, obsahu tohoto téměř nezaujatého článku tleskám.

Politicky však onen dareba vykazuje znaky naprostého břídila s nedostatečným potenciálem ke standardním politickým kompromisům, tak snad ten nenormální stav vlády s jeho rodnou stranou v přímé linii a "demokraticky" trpěným přívažkem ČSSD nebude trvat dlouho. ?

0 0
možnosti
ES

Kdo umí ten umí. Přečtěte si životopis Trumpa.Babiš je břídíl proti němu. Tak to hold v dnešním světě chodí a bude hůř.

0 0
možnosti
Foto

Každý má o politikovi jinou představu.

9 0
možnosti
LC

Souhlas. Jen bych k poslední větě blogu dodal, že kde nic není, ani čert nebere. Prostě lidé s nějakou hlubší, ideovou myšlenkou nejsou momentálně v žádné tradiční straně a podle toho i politika vypadá. Sliboval jsem si více od profesora politologie, ale to, co z něho vypadává, může být i pravda, ale je to zoufale plytké. Takové politikaření na úrovni okresního přeboru.

4 0
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2421x
Výtvarník, literát, člověk na cestě... Více z tvorby na www.stipsky.com

Seznam rubrik