Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ono je jednoduche se odvolavat na vysetrovani a soudy v situaci, kdy ono vysterovani muze klidne trvat nekolik volebnich obdobi a vystreovany ma navic dost pravomoci, aby jej mohl ovlivnovat.

0 0
možnosti

J10a96n 43R27á50ž

8. 12. 2018 18:48

Jak tak poslouchám některé mudrlanty, tak ideálem polistopadového politika je ten, který si vypůjčí od kamarádů peníze na vlak, aby mohl odjet ze svého bytu v paneláku na první zasedání Sněmovny a po prvním volebním období se vrátí do svého nového domu na předměstí Prahy s dvojgaráží a dvěma Mercedesy, aby pak odletěl na Bahamy kde si počká na výsledky nových voleb.

PS. Ad absurdum je každý poslanec jehož člen rodiny podniká, ve střetu zájmů, neb může novým, či pozměněným zákonem zlepšit podmínky jeho podnikání, včetně nastavení pravidel pro příjem dotací, aby vyhovovaly právě jemu.

2 2
možnosti

Neposlouchejte ty "některé mudrlanty"... a přečtěte si raději tuto diskusi.

Nečetl jsem tady ani jeden příspěvek, kde by někdo z nich prosazoval

jako ideál politika, který si musí vypůjčit na vlak, aby mohl odjet z paneláku

na zasedání Sněmovny.

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas. Kdo je usvědčen a odsouzen, nechť se do něj kope, padni komu padni. Ale neustálé možná, zdá se, údajně, prý, to je spíš špinavost, než boj za demokracii.

1 0
možnosti

Teda tohle je nesmysl měsíce. Vám nevadí, že "předseda vlády není žádný světec", nevadí vám, že si ze své pozice přihrává prachy a jiné výhody, ale jako příklad toho, co už tu nechcete, uvedete "kmotry z ODS", kteří vám vadí, jelikož si přihrávali prachy a jiné výhody.

Je třeba ještě jiný důkaz, že voliči ANO jsou něco jako členové sekty reverenda Moona?

5 2
možnosti

P71e54t51r 88G89r60u62b46e25r

7. 12. 2018 15:56

Strany, které se považují za demokratické, potřebují Babiše. Jinak by musely něco dělat a mít vlastní program. Takto si vystačí s nulovým obsahem programu "antibabiš". Za slušné peníze z našich daní nemusí nic dělat a ještě se mohou na veřejnosti chlubit svým "bojem za demokracii".

3 2
možnosti
Foto

J14a63n 87H40o29r55n32í85k

9. 12. 2018 11:31

A jak to dělaly ty strany pred Babisem?

1 0
možnosti

Jestli autorovi a dalším koblihám z party kolem Bureše nevadí že Babiš je ve střetu zájmu, který nemá v naší politice obdoby tak už se nedivím ničemu. Tady by opravdu někteří "ovčani" volili za pivo a párek (nebo koblihu) klidně i kačera Donalda.

4 2
možnosti

zkus specifikovat, co je střet zájmů a které konkrétní střety se týkají Babiše a také to, co může ovlivnit. Svým způsobem i ty jsi ve střetu zájmů, protože jsi předpojatej, ale zase na druhou stranu máš alespoň názor.

1 1
možnosti

vzdát se dotací znamená mít tržní nevýhodu, pokud konkurence dotace vesele pobírá . . .

A co se tak postarat, aby ji dostali skutečně jen ti, komu jsou určené ;-D;-D;-D.

Pokud kradou ostatní - tak mám krást taky ? To říkal už i Stalin !!!

Nechápal, že když někdo stojí po kolena ve vodě a nenapije se (při stávce dokařů, že mají bídu (malé platy))..

1 1
možnosti
Foto

"Politikům se nevěří, politikové se kontrolují. Věří se v Boha, věří se v přírodu, věří se v krásu, věří se v myšlenku, ideu. V politika se nevěří a kdo v něho věří, je i*iot".

Karel Kryl (1992)

tak nevím kam s Vámi....

6 1
možnosti

J86a55n 77R59á38ž

8. 12. 2018 18:53

Hezké!:-)

1 0
možnosti
Foto

"Politikům se nevěří, politikové se kontrolují. Věří se v Boha, věří se v přírodu, věří se v krásu, věří se v myšlenku, ideu. V politika se nevěří a kdo v něho věří, je idiot".

Karel Kryl (1992)

tak nevím kam s Vámi...

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS