Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

Vcelku souhlas, až na ten konec s marihuanou.

1 0
možnosti
VH

Budete se asi strašně divit, ale....

trestní oznámení se podávají právě proto, že se oznamující domnívají, že udávaný nejedná zákonně. To je přece samozřejmé.

K posouzení oprávněnosti je zde vyšetřovatel s dohlížejícím státním zástupcem a - v případě jeho přesvědčení o vině, či pochybností - soud.

Co se Vám na tom nelíbí?

PS: Střet zájmů pana Babiše snad musí být jasný i žáčkovi základní školy.

13 26
možnosti
ZD

V tom s vámi souhlasím, že žáčkovi základní školy se to může zdát. Ve vyšších třídách, kde by měl nastoupit mozek je to již na pováženou. Přemítám, kde jste skončil ?

26 9
možnosti
AM

Píšete, že dosud neexistuje žádné pravomocné rozhodnutí.

Přesně proto podávají trestní oznámení - aby k šetření a nějakému pravomocnému rozhodnutí došlo ...

8 18
možnosti

J91i79t16k88a 15Č42e74r50n49á

12. 12. 2019 16:13

Pokud jsem zaznamenala, tak pirátům vadí, že tady nemáme migranty. Babiš je nechce proto musí proti němu bojovat jakkoliv.

32 8
možnosti
VH

Jak je ten chudák Babiš ve všem nevinně! A všichni ho podráží: opozice, demonstranti, TV, ČRo, Evropská komise, EU ... a vůbec.

8 18
možnosti
MK

"Trestním oznámením se volby nevyhrávají." Tak to platí určitě. Ale teď jedna "kacířská" otázka: Co když už protibabišovská opozice nesází na volby? (jak by se u údajných demokratů mělo čekat)

Co když už opozice spíš sází na kriminalizaci oponenta, na poškozování jeho byznysu v Agrofertu a na demonstrace typu "Chile" ?!

27 3
možnosti
ZD

No právě se to k tomu co popisujete začíná nachylovat. Cítí, že nemají právně udržitelné argumenty a tak se lidová tvořivost rozjela na plné obrátky. Hňupové si neuvědomují, že podle toho jak jednají je budou voliči posuzovat jako případné varianty stávajícího stavu. Podle toho jak se dnes chovají by vypadalo jejich vládnutí. Často to vypadá jako by je ten "arciďábel" tajně využíval ke své volební kampani... To by byl ale ďábelský tah, hodný mistra strategie !

12 1
možnosti
MS

R^ Obávám se, že jste si právě vysloužil řád Zlaté koblihy.;-) Holá fakta, která uvádíte (a i já), demagogické stádo nezajímají. No a Piráti, ti se právními "experty" jen hemží - přidal bych ještě psychopata Michálka s jeho některými pozoruhodnými skutky a výroky...;-D8-o

30 2
možnosti
HM

Žaloba na premiéra je na místě od kohokoli.. V každé normální zemi, na západ od nás, by politik sám z takovéto situace vyvodil závěry, a uvolnil okamžitě svou funkci. Je zřejmé ,že pro Babiše je úřad premiéra drahocennou kořistí, které se nikdy, nikdy nevzdá. Kde jinde by mohl kontrolovat a ovládat státní penězovody pro své impérium?

8 25
možnosti
PG

P62a55v18e91l 96G31ö34t62z18e

12. 12. 2019 13:24

Ve Francii byl stihany premier, v USA,, v Rumunsku, v Izraeli, vite to vubec?

19 0
možnosti
MK

Proč pořád prudíte s nějakým programem? Babiš také žádný nemá a koukejte kolik má voličů. V programu to opravdu není.

8 19
možnosti
ZD

Článek je o tom, že rozhodujícím pro úspěch je program ?

11 2
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2421x
Výtvarník, literát, člověk na cestě... Více z tvorby na www.stipsky.com

Seznam rubrik