Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

No konečně závan zdravého rozumu. To co se děje připomíná ze všeho nejvíce dětské hry na pískovišti. Tenhle kluk se nám nelíbí, protože to říkala tahle holčička, tak mu rozdupeme bábovičky. Nemají uplatnitelné argumenty, tak se pana Babiše snaží na...t s tím, že kalkulují na jeho prudší letoru. Podle vývoje se ale soudruzi přepočítali a svým způsobem mu financují a organizují nejefektivnější volební kampaň. Musí tam být silný motiv, že v podobném duchu - přesně jak píšete - ztratili rozum snad všichni politici. Jedni ztratili rozum, druzí přešlapují a nevědí na čí stranu, aby byli i příště u lizu. Předvádějí politické divadlo, které přesně avizuje jak by to dopadlo, kdyby se dostali k moci. Věřím, že si to občané uvědomí a nezapomenou až půjdeme volit.

26 3
možnosti
VK

Je to stejná hysterie jako metoo.

6 0
možnosti
DR

Naprostý souhlas. Proto, aby Piráti pouze rozhazovali trestní oznámení jak večerníček noviny a posílali různá "upozornění" do Bruselu, jsem jim to ve volbách fakt neházel.

20 2
možnosti
DR

Copak pane jakohumoristo Dvořáku? V příštích parlamentních volbách chcete snad volit za mě?

4 0
možnosti
AK

To víte,když to viděli na Slovensku,že to jde,tak to chtějí skoušet i tady.Ale my nejsme Slováci.Tak že když nedokáží přiznat někteří inteligenti porážku,tak se můžou jít odstěhovat tam,kde je budou poslouchat.No měli by jít řvát pod okna Sorosovy vily,tam by to mělo i nějaký účel,ale rozvracet státy zevnitř i zvenku je to poslední,co Evropa potřebuje.Jenže to si někteří neuvědomují co tímto činem spůsobují.Já vím jen jedno,že příjde doba,kdy se bude muset stěmito živly skoncovat a nebude to zrovna humální cestou!!

2 6
možnosti
RZ

To má být vtip tenhle příspěvek? Obzvláště ten konec příspěvku je odporný.

3 3
možnosti
JS

J50a55n 83S65o19u43č19e65k

12. 12. 2019 10:06

Logicky a rozumně napsáno. Bohužel Babišovy odpůrci se již dlouho neřídí ani logikou a tím méně rozumem. Omezili se pouze na jednoduchá a stále opakovaná hesla a více hluku. Popravdě řečeno, 99% občanům ČR tím již lezou na nervy tak, že Babišovo ANO může mít do příštích voleb preference klidně kolem 40%.

28 7
možnosti
Foto

Oni vycházejí z jednoduchého předpokladu, že nebyl-li by Babiš premiérem, ANO by si ve volbách ani neškrtlo. Proto chtějí odstavit Babiše. Mylně se domnívají, že hlasy voličů, kteří od nich utekli k Babišovi, jim opět přibydou. Jenomže t voliči spíš přejdou úplně jinam, protože důvody, proč od starých stran utekli, stále trvají.

Minář se mýlí, když si myslí, že bude-li Babiš v situaci, kdy bude nucen volit mezi prospěchem Agrofertu a funkcí premiéra, že odstoupí. Vůbec tomu tak nemusí být, jak naznačuje i poslední vývoj (Agrofert chudne, ale Babiš stejně z funkce neodchází). Minář je velmi mladý, nahlíží svět úplně jiným prizmatem než člověk, který se blíží konci svého aktivního života. Takový už mívá úplně jiné priority....

29 5
možnosti

demoblok ma maly potencial k ziskani hlasu. Volice ano a jinych stran nemaji sanci ziskat. Doba se zmenila, wind of change...lidi uz preferuji urcite jistoty a zabezpeceni ...zjistili, ze kapitalismus nejsou jen plne obchody ale i stress a boj o socialni jistoty a socialni postaveni

14 0
možnosti
JV

Heledte, ti statni urednici mohou ty dotace priznat a udelit perfektne spravne. ALE! EU je presto potom nemusi proplatit. Proplati je potom cesky stat, ktery je udelil .

4 0
možnosti
Foto

POkud je úřad priznal a udelil perfektne spravne, není, co řešit

5 1
možnosti
PK

Bylo podáno trestní oznámení, takže bude prověřeno dodržování zákonů úředníky. Naprosto korektní přístup. Nebo vy jste erudovaný právník, že jen tak od boku prohlásíte, že úředníci zákony neporušují?

12 3
možnosti
Foto

J34a56n43a 69M22a76j89o72v22á

12. 12. 2019 9:09

Upřímně si to v tom systému mnohonásobných kontrol nedovedu ani představit.

9 0
možnosti
PK

1. Trestní oznámení a volby spolu absolutně nesouvisí.

2. Vaše poznámka o hulení trávy je ubohost vypovídající pouze o vaší úrovni, o ničem jiném.

11 19
možnosti
AK

Nevím,ale p.Kvaříku,když se vlády bojí prosadit zákon o hmotné a trestní odpovědnosti,tak tady pořádně něco smrdí.I kdyby se to stalo,tak kdo nám bude vládnout?Vždyť by skoro všichni sšli do tepláků od ministra až po posledního obecního zastupitele.Neb se krade všude.

3 1
možnosti
JR

J87a79n 68R34i76c90h90t39e28r

12. 12. 2019 8:45

Mně je spíš divné, že nikdo nepodal trestní oznámení na p. Wagenknechta. Tvrdil, že "dělal" tisíce žádostí o dotace a spousta z nich byla "levá" ovšem Agrofert nejvíc. Pak ovšem bylo jeho povinností oznámit taková podezření Policii ČR, ne? A to všechna, včetně Agrofertu. Alespoň pokud je tedy tak spravedlivý, jak se prezentuje.

26 3
možnosti
Foto

Wagebknecht prý státu prošustroval stamiliony....

1 1
možnosti
Foto

Piráti jsou stranou udavacu, jsou to patrně potomci pracovních kolektivu z 50. let, karma R^

19 11
možnosti
Foto

Především je nutné zdůraznit, že pánové od Pirátů a Topky žijí v nějakém úplně jiném ;-Onereálném světě. Dávná kandidatura Jiřího Pospíšila na prezidenta republiky (naštěstí neúspěšná) je toho důkazem, jak nesmírně vysoké mínění o sobě a své absolutní nepostradatelnosti zde zmíněný pán vede....?!;-O

11 0
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2421x
Výtvarník, literát, člověk na cestě... Více z tvorby na www.stipsky.com

Seznam rubrik