Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

Jasně, že karma.

:-)R^

15 4
možnosti
LU

S trestným oznámením sa voľby nevyhrávajú!!!

6 0
možnosti
Foto

A co Vám vlastně vadí na tom podaném podnětu.

Pokud je vše v pořádku tak to státní zástupce odloží a je jen dobře, že odpadnou spekulace o tom jestli nejsme okrádáni v rozporu se zákonem.

Pokud se podezření potvrdí a jsme okrádáni v rozporu se zákonem tak je jen dobře, že ten kdo porušuje zákon bude stíhán.

17 12
možnosti
LS

Mě osobně už několik let docela zásadně vadí, že mi chybí důvod proč některé strany volit. Jejich volební hesla jsou v mnoha případech "proti někomu/něčemu", ale to mi přijde málo. Rád bych znal pár "pro". Pokud budou strany ve svých výstupech postupovat směrem "proti", těžko mě přesvědčí o tom, že jejich program stojí za hlas.

Takže já povzdech autora chápu tak, že trestní oznámení je veskrze zbytečné, že mnohem lepší by bylo soustředit se na vlastní program.

14 0
možnosti
MV

Je v pořádku, že tak TOP 09 a Piráti činí. Respektuji Váš názor a stejný respekt očekávaná i k názoru Vašich případných oponentů.

14 5
možnosti
Foto

Tak státní orgány mají zastupovat zájmy občanů.Je snad v zájmu občanů,aby jeden člověk pobíral dotace na které nemá nárok...?

15 12
možnosti
JR

J23a13n 57R87i62c76h15t42e94r

12. 12. 2019 8:39

Státní orgány se především musejí držet zákonů. A zákony vytvářejí zástupci občanů.

Pokud s takovými zákony nesouhlasíte, obraťte se na svého poslance.

11 0
možnosti
Foto

Autor stále nechápe, že v případě eurodotací není rozhodující stanovisko české státní správy. Rozhodující slovo mají orgány EU a my si tu můžeme pindat, co chceme.

14 10
možnosti
JS

Ne, v ČR platí zákony ČR. Ne vyhlášky EU.

13 5
možnosti
SN

:-)........je to tak! Pekarová vystrčená jako návnada, stejně jako Kchárl, šlechta, ke které měli Češi vždy úctu! Kalouskův perfektní tah, když se octl za paktování s komunisty na dlažbě! Je to sranda, pro Vás .....R^R^R^!!

8 9
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2421x
Výtvarník, literát, člověk na cestě... Více z tvorby na www.stipsky.com

Seznam rubrik