Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

Zase přetrapný dvojí metr, když se zjistilo, že politici mají svoji universitu v Plzni, kde se dají práva vystudovat přes prázdniny, tak kupodivu žádný estébák nezačal čmuchat v minulosti všech politiků, aby se zveřejnili všichni podvodníci, co zfalšovali celé studium, dokonce např. nikomu nevadilo, že Chovanec takto "vystudovat" za rok a nikdo nekřičel, že Chovanec nemůže dělat ministra. Ani žádného estébáka nenapadlo jít honem čmuchat do Chovancovi "vědecké" práce.

A hle najednou tady máme ohromný skandál, když nějací estébáci v činné službě vyčmuchají na ministryni Malou ve srovnání s tím uvedeným naprosto bagatelní delikt. Jinak tady vůbec nejde jako v případě Ondráčka o Malou, to je jen další nenávistný útok na Babiše.

Vy humanitní "myslitelé" jste holt jako malé děti, zhltnete všechno, co vám média neservírují, trošku se zamyslet a začít srovnávat, to je nad vaše rozumové schopnosti.

Apropó pokud se pamatuji, tak pro ministry bylo dobrým zvykem držet 100 denní dobu hájení, ono když jde o "třídního nepřítele" Babiše tak už tohle neplatí. ?8-o

1 3
možnosti
KK

Svědci Babišovy opravdu zhltnou všechno, opisování, donášení....i tu koblihu:-P.

0 1
možnosti
Foto

když byl Babiš ještě ministrem financí nezaplatila jeho žena clo za kabelku při letu z Ameriky-taky dost paradoxní situace a dnes je ve vládě člověk obvinění z finančních machinací a brání se slovy že všici kradů, na Hradě sedí pán který mluví sprostě uráží novináře a nevadí mu že jeho pracovník nemá prověrku, mezi politiky máme spící knížata, alkoholiky, občas někoho chytnou s krabicí od vína plnou úplatků, já myslím že do toho panoptika celkem zapadá;-)

5 0
možnosti
PB

P71e93t10r 59B54r50o54ž

6. 7. 2018 10:11

Souhlas. Jen s tou výhradou, že výskyt pochybných jedinců teď tvoří skoro celou vládu, v čele s Stbákem a dotačním podvodníkem.Rv

5 0
možnosti
Foto

přesně tohle jsem chtěla napsat-přišel jste přede mnou tak jen souhlasR^

0 0
možnosti
PT

P21e72t43r 72T46o57m25e45k

1. 7. 2018 19:31

Stačí se na ní podívat a je jasné o jaké individuum se jedná. A její nápad, vyšetřovat Babiše až odejde z politiky je nápad zrůdný. Malá, vypadni z ministerstva.

24 1
možnosti
MS

Pan Benda a Pan Chovanec autorovi asi nevadí.

3 20
možnosti
DR

Přiznám se, pointu a souvislost Vašeho příspěvku s ministryní spravedlnosti hledám marně.

9 0
možnosti
Foto

J19i87ř76í 39L81i45b30e14r

1. 7. 2018 18:33

Proto věřím, že odbornice na mikroklimatické podmínky v chovu králíků Taťána Malá už dlouho ministryní spravedlnosti nebude.

--------

Karma R^ Ale nevím, zda nejste příliš veliký optimista :-(

16 0
možnosti
PS

jj, lidé, kteří nikdy vědu nedělali, v tom mají jasno.

Diplomová práce je jen o tom že dáte dohromady nějaký smysluplný text, a bakalářská už tuplem.

Nebo snad některá ze škol, například žurnalistika nebo ekonomika, umožní úspěšně absolvovat jen autorům prací zcela nových a objevných?

Celé je to jen hon na čarodějnice - a pokud nemáte k dispozici systém který vám práci zkontroluje, celkem lehce zapomenete uvést pár zdrojů, nejčastěji při úpravách na poslední chvíli před termínem odevzdání.

Na druhou stranu - pokud si diplomku necháte napsat na zakázku u některé ze specializovaných firem, máte záruku, že vše bude ok, protože práci samozřejmě počítačem projedou.

Takže pracím napsaným na objednávku zdar a chybám v ozdrojování zmar ;-D;-D;-D

10 15
možnosti
RC

Hon na carodejnice? No s timto oznacenim pani Male jeste nikdo neprisel. Ale proti gustu...

Nikdo nerika, ze diplomka musi byt original, ale pokud se opisuje, MUSI se rict CO a ODKUD.

10 2
možnosti
RP

Zapomněl jste dodat ne v Česku, ale v Čechistánu. Dovedu si představit, v čem tato paní nejvíce vyniká...No, někdo nato prostě má žaludek a jemu to jedno, a někdo je tak naivní, až ho z toho bolí hlava. Myslím si, ale že u této paní bude platit ta první verze.

Nakonec není první ani poslední žena, která se dostala do vysoké politiky za odbornou práci v posuzovaní mikroklimatických podmínek pro chov králíků.

1 0
možnosti
JR

J72a10n 56R85á40ž

1. 7. 2018 15:15

Plagiátorství, jako takové rád nemám. Ale dokud nebudou zcela jasně označena problematická místa v diplomce paní Malé a jména, popřípadě i ohlasy autorů původních textů, nedá se skutečné plagiátorství prokázat. Nějaký vyhledávací automat není důkazem, jen upozorněním na možnost nekorektního postupu při zpracování práce.

Naprostá většina textů diplomek dnešních absolventů právnických fakult je v podstatě kompilátem textů vyjmutých z prací jiných autorů. Označit to za plagiátorství, je nesmysl. Umět ale samostatně s těmi texty pracovat, vyvodit vlastní závěry a dokázat, že přemětné problematice student rozumí, je úkolem i účelem obhajoby. Jestli znalost rodinne problematiky při obhajobě diplomky Malá prokázala, osobně s jejím "údajným" plagiátorstvím problém nemám.

S čím se ale srovnat neumím, jsou témata některých diplomek absolventů filozofických a sociologických fakult našich universit. To, co proniklo na veřejnost z témat diplomek absolventů Fakulty sociálních studií MU Brno, je pro mne daleko více varujícím signálem o problematické úrovni vzdělání absolventů našich i prestižních universit, než je problém s diplomkou paní Malé!

9 0
možnosti
Foto

R^ další skvělký postřeh: jsou Diplomky a "diplomky".

0 0
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2421x
Výtvarník, literát, člověk na cestě... Více z tvorby na www.stipsky.com

Seznam rubrik